BOMBAY TANDOORI

ANMELDELSER

BOMBAY TANDOORI, eldste indiske restaurant i Tønsberg. Sentralt beliggende ved brygga i Tønsberg, med en spennende meny med retter fra hele India – fra Himalaya i nord til Kerala i sør, nydelige tandoori- og gryteretter, samt ulike nanbrød.
Good
Based on 370 reviews
Beate Pimpernell
Beate Pimpernell
2022-05-05
Beste maten i byn ❤️ Har vært trofast kunde gjennom flere årtier. Anbefaler spesielt deres Chicken Victoria, samt hvitløksnan med ost.
Terje Kokvik
Terje Kokvik
2022-04-30
Fantastisk mat og service:-)
Gøran Valkeinen
Gøran Valkeinen
2022-04-28
Beste Indiske i Tønsberg.
Owe Richard
Owe Richard
2022-04-28
God mat. Trivelig vertskap. Perfekt beliggenhet, rett ved brygga i Tønsberg.
Henriette Sandsmark
Henriette Sandsmark
2022-04-18
Sinnsykt god mat😍
Seebz
Seebz
2022-04-14
Digg mat og hyggelig betjening. Kjip innredning og møbler. Fungerte bra da jeg var der utelukkende for matopplevelsen
Morten Håland
Morten Håland
2022-04-12
En liten tur til Tønsberg, Norway innebærer jo selvfølgelig litt mat... Da var det et gjensyn men Bombay Tandoori, Tønsberg som sto for tur. Restauranten har en koselig indisk atmosfære med en veldig hyggelig servitør som tar meg vel i mot. Prøvde meg på en tradisjonell indisk rett... Butter Chicken med et ostenanbrød på siden og ei indisk øl, Cobra, i glasset. 😃 Det tok ikke lang tid før ei gryte med mat sto foran meg med ris og Nan. Rykende varmt Lesset opp på tallerkenen og hogg inn... Smakte nydelig. En deilig rund smak med et spicy hint. Ostenanbrød var fylt med masse ost... Jepp, det smakte 😁 og øllen var god den og😉 Skulle det vært noe, så kunne det vært et hakk sterkere i forhold til styrke 4, som jeg bestilte. Men absolutt verdt en tur hit om du skal ha noe eksotisk i Tønsberg 👍 #matblogg #matblogger #restaurantblogg #mortensmeningerommatogsaann